Mijoux s-a nascut dintr-o poveste simpla…

Valorile Mijoux: simplitate, creativitate, versatilitate și eleganta, toate într-un singur design al unei singure bijuterii.

Mijoux este un brand nou de familie, care a făcut primii pași în aceasta industrie cu multi ani în urma. Este o împletire a aspirațiilor unei generații mai vechi care își dorește sa rămână conectata la tot ce este nou, dar totuși sa păstreze din valorile tradițiilor vechiilor generații. Brand-ul care dinamizeaza și pune în valoare produsele Mijoux.

Misiunea noastră este aceea de a crea, de a vinde bijuterii dedicate și accesibile fiecărei lumi.

O bijuterie Mijoux poarta în ea pasiunea și sentimentul de mulțumire, pe care îl naște în fiecare client atunci când alege produsul nostru.

Suntem o echipa care și-a propus sa aducă satisfacție fiecărui client, care intra în lumea bijuteriilor noastre. Fiecărui client care poarta micile noastre accesorii.

Aceste rânduri sunt scrise de noi pentru a ajunge mai aproape de dumneavoastră. Pasiunea mea pentru bijuterii și experiența de peste 20 de ani (Geanina), am împletit-o de curând cu competentele digitale și inovația în domeniul antreprenorului ale lui (Mihai). Am format o echipa foarte sudata, mama și fiu, cu care facem tot posibilul pentru a fi mai aproape de dorințele și cerintele voastre.

Cam atât despre noi…așteptăm cu mare drag sa purtați ceea ce noi creăm pentru voi din pasiune cu fiecare colecție noua. Realizam designuri speciale cu speranță de a va face fericite în fiecare zi când alegeți Mijoux.

Suntem doza voastră zilnică de feminitate.

Cu drag,

Echipa Mijoux

– Geanina D.